Principală » Panou de anunţuri » torrent » Cats.And.Dogs.2001

Cats And Dogs.2001
2013-02-11, 3:35 PM


Cats.And.Dogs.2001 

Încã din cele mai vechi timpuri, un rãzboi pentru controlul planetei Pãmânt a fost dus între doi adversari de temut. Este un rãzboi atât de secret si de subtil încât poate avea loc chiar în sufrageria dumneavoastrã!


Necunoscutã oamenilor, lupta pentru dominatia mondialã dintre câini si pisici a fost stãpânitã de un armistitiu fragil. Însã acea perioadã de pace este pe cale de a se încheia. Un motan persan însetat de putere, ’Mr. Tinkles’, a luat-o razna pentru a conduce o miscare masivã a felinelor împotriva celui mai bun prieten al omului. Agentii secreti canini, care au apãrat întreaga rasã umanã, sunt în încurcãturã. Unul dintre câinii lor importanti din teritoriu a fost pus pe linie moartã si ei au fost nevoiti sã angajeze un cãtelus agent naiv, rasa Beagle, pe nume ’Lou’.

În timp ce maniacul ’Mr. Tinkles’ si armata lui de soldati super antrenati încep o mobilizare în masã, destinul omenirii rãmâne în labele unui cãtelus care are acum sansa de a se afirma în luptã. Într-o lume în care mercenari, asasini si agenti secreti misunã peste tot, va fi suficientã dragostea si puritatea cãteilor pentru a salva lumea?

Nu e o glumã. Nu e joacã. Este chiar rãzboi!

merita vazut 

 (Get Torrent File)

Adăugat de: silviu25 |
Vizualizări: 1000 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0

Cele mai tari filme

Ascunde/Deschide

Formularul pentru autentificare

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0